Specialist i allmänmedicin - Capio Vårdcentral Gårda

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   
Publicerades: 2017-08-29

Om oss

Capio Vårdcentral Gårda är beläget mitt i centrala Göteborg med nära till allt. Vi har många trogna patienter och engagerade medarbetare.

Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av ca 20 st medarbetare som servar ca 7 500 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.
Du är en person som kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse av och förmåga att arbeta med nytänkande. Du gillar att ta ansvar, engagera dig och att arbeta lösningsfokuserat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com