BVC-sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2017-07-15   
Publicerades: 2017-06-16

Om oss

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Bra förbindelser med bara ca 10 min till Centralstationen.

Listningen är ökande och ligger idag på drygt 6400 patienter. Lundby stadsdel är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling.

Hos oss är vi ca 15 anställda som gemensamt strävar efter ett gott bemötande mot både patienter och varandra. Vi värdesätter ett öppet klimat och mycket skratt. Vår BVC-sjuksköterska går nu i pension, och vi söker nu hennes ersättare. 

Beskrivning av tjänst

Till vår Barnavårdscentral söker vi nu 1-2 distriktssköterskor som är trygga i sin yrkesroll. Vi ser gärna att du/ni har erfarenhet från både distriktssköterskemottagning och Barnavårdscentral.

Hög medicinsk kvalitet, bra tillgänglighet och god service ser vi som självklara och viktiga mål i vår verksamhet. Hos oss finns barn med många olika bakgrunder, och du/ni får garanterat omväxlande arbetsuppgifter.

Barnavårdscentralen har tidigare bemannats av en BVC-sjuksköterska på 75%, men vi planerar att öka upp detta till 100%. Ett alternativ till en heltidstjänst är två distriktssköterskor som kan dela sin tjänst mellan Barnavårdscentralen och distriktssköterskemottagningen på vårdcentralen. 

Kvalifikationer

Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar, ser möjligheter snarare än hinder, vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Är du dessutom flexibel, positiv och intresserad så kan du vara den vi söker. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Omfattning: Deltid
50%-100% kan diskuteras.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com