Specialist i allmänmedicin - Capio Vårdcentral Lundby

Sista ansökningsdag: 2016-12-31   
Publicerades: 2016-11-29

Om oss

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Bra förbindelser med bara 10 minuter till Centralstationen. Listningen är idag cirka 6400 patienter. Lundby stadsdel är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Vi är ca 15 anställda som för det mesta trivs på jobbet, även om det förstås även här finns både bra och mindre bra dagar. Vi strävar gemensamt efter ett gott bemötande mot både patienter och varandra och vi vill ha ett öppet klimat och mycket skratt.

Beskrivning av tjänst

Du kommer att arbeta med planerad och akut mottagning, administration och deltagande i utvecklingen av verksamheten. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda vård med hög kvalitet till de patienter som behöver det.

Hög medicinsk kvalitet, bra tillgänglighet och god service ser vi som självklara och viktiga mål.

I tjänsten ingår arbete med:

  • Utredning och behandling av patienter på mottagningen
  • Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar
  • Utveckling av verksamheten
  • Ev. handledning av AT- och ST-läkare

Vi erbjuder:

  • Möjlighet till regelbunden fortbildning
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. På vårdcentralen samarbetar vi för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Omfattning: Heltid/Deltid
75%, kan diskuteras.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2016-12-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com