BVC-sköterska

Sista ansökningsdag: 2017-08-13   
Publicerades: 2017-06-09

Om oss

Capio Vårdcentral Sävedalen, som ligger på Vallhamra Torg, är en trivsam och välfungerande arbetsplats där personalen bryr sig om våra patienter och om varandra. Vi jobbar strukturerat, kvalitetssäkert och med individanpassad vård. Vi värdesätter kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang. Vi jobbar ständigt med utveckling och förbättring av vår verksamhet och vi alla har ett gemensamt ansvar att bidra med den gemensamma trivseln och den positiva lagandan på vår arbetsplats.

Vårt BVC ligger i egna lokaler i direkt anslutning till Vårdcentralen, vilket gör att du har en naturlig gemenskap med den övriga vårdcentralen. På BVC arbetar två stycken BVC-sjuksköterskor och en barnläkare. Vi har bra kontaktvägar upprättade med BHV i Göteborg, övriga BVC:er i närområdet, öppna förskolan, socialtjänsten samt BUM. Inom Capio har vi även regelbundna nätverksträffar med övriga BVC-sjuksköterskor som arbetar inom Capio Väst. Capio har även startat ett centralt BVC-råd som ska hjälpa till att utveckla Capios BVC-verksamhet ytterligare. Vi arbetar kontinuerligt med kompetenshöjning.

Själva vårdcentralen har omkring 10  000 listade patienter och vårt BVC har omkring 750 listade barn och vi är 21 anställda.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en ny BVC-sjuksköterska till vårt BVC. Du jobbar utefter BHV-programmet och gör hembesök och håller i föräldragrupper. Du kommer att jobba självständigt, men ändå i nära samarbete med övriga i BVC-teamet. 

Kvalifikationer

Vi söker nu dig, en distriktssköterska eller barnsjuksköterska till vårt BVC-team. Utbildning och erfarenhet av BVC-arbete är meriterade. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar, är lösningsfokuserad och vill vara delaktig i barnavårdscentralens utveckling. Du tar ett stort egenansvar och tycker om att driva din egen mottagning, samtidigt som du tycker om att jobba i team. Du har en positiv inställning.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
80%
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker fortlöpande och rekryteringsprocessen kan således vara avslutad innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-13

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com