Sjuksköterska - Capio Vårdcentral Grästorp

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   
Publicerades: 2017-07-04

Om oss

Vi är en välfungerande vårdcentral i den lilla kommunen Grästorp, med 5600 listade patienter, mitt i Västra Götaland. Här finns allt under samma tak, läkar- och sköterskemottagning, psykolog, BVC, medicinsk fotvård samt rehabilitering och MVC (tillhör närhälsan).

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper för att på bästa sätt hjälpa patienterna. Som ensam vårdcentral i kommunen har vi även ett nära och naturligt samarbete med kommunens äldreomsorg, socialtjänst, skola med flera.

På vårdcentralen finns idag tre specialister i allmänmedicin, en ST-läkare,  en AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, psykolog, biomedicinsk analytiker, undersköterska, läkarsekreterare och rehabkoordinator. Vi har bland annat specialistmottagningar med inriktning mot astma/KOL, diabetes och hypertoni. Vi utför även resevaccinationer. I samma lokaler samarbetar vi med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och barnmorska.
För oss är kvalitet viktigt i vården. Kvalitet innebär som grund en engagerad ledning, genomtänkta processer och rutiner samt ett välfungerande avvikelsesystem. Kvalitet föder engagerade medarbetare och medvärde.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en sköterska för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är sjuksköterska/ distriktssköterska. Önskvärt är några års erfarenhet inom primärvården. Vi värdesätter laganda samt förmåga och viljan att ta egna initiativ.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com