Produkter

Våra produkter är noggrant utvalda av fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut för att underlätta din rehabilitering och stödja dig att komma tillbaka till ett mer aktivt liv.

Innehållsansvarig för denna sida:

Johan Oledal
Specialist i allmänmedicin.
Medicinskt ansvarig läkare, Capio Läkarhus Kvillebäcken.

Babysleep

Ryggbälte

BabySleep är ett hjälpmedel för barn med lägesbetingad skallasymmetri (platt bakhuvud). Sidkudden BabySleep låter ditt spädbarn ligga bekvämt och säkert på sidan utan att rulla över på mage eller rygg och kan samtidigt röra armar och ben fritt.

Mer om babysleep

Pris: 170 kr

Fingerdeg

Efter bedömning och utprovning hos arbetsterapeut har du möjlighet att köpa handträningsdeg för fortsatt egenträning i hemmet. 

Pris: 80 kr

Hyr förlossnings-TENS

Av oss kan du hyra en TENS-apparat för smärtlindring före och inför din förlossning. Vi rekommenderar att du bokar tid för utprovning och genomgång två veckor före beräknad förlossning. Hör av dig till oss för mer information. 

Mer om TENS

Pris: 450 kr för fyra veckors hyra

Kinesiotejp

Kinesiotejp

Är en elastisk tejp som bl.a. används för att att stabilisera en led och öka muskelfunktionen. Tejpen används ofta av idrottare eftersom den elastiska förmågan gör det möjligt att röra sig obehindrat. Finns i olika färger.

Pris: 120 kr

Kilstöd

Kilstödet ger dig en framåtlutning när du sitter ned på en stol, vilket skapar en bättre vinkel för bäckenbenet och förebygger ryggskador.

Pris 175 kr

Ländryggsstöd

Ländryggsrulle

Är ett stöd för dig som har ont i ryggen. Stödet ger ett stabilt och ergonomiskt stöd för ländryggen i sittande positioner, såsom vid bilkörning. Finns i flera storlekar och utformning.

Pris mellan 275-395 kr

Sussydrag

Sussydrag är ett en icke elastisk draglina som används för att förbättra rörligheten i till exempel armar, axlar, nacke. Monteras på dörren enligt medföljande anvisning.


Pris: 200 kr

Theraband platt

Gummiband.

Används för alla former av muskelträning oavsett skada eller besvär. Gummibanden finns i olika färger och varierar i hårdhetsgrad.

Pris: 90 kr

Theraband tube

Slangformade träningsband för muskelträning. Finns i flera hårdhetsgrader.

Pris: 70 kr