Sjuksköterska - Capio Vårdcentral Hovås/Billdal

Sista ansökningsdag: 2017-09-10   
Publicerades: 2017-07-06

Om oss

Capio Vårdcentral Hovås/Billdal är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Hovås stadsdel är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling.
På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin.  Vi har olika mottagningar som astma/KOL, diabetesmottagning, äldremottagning, BVC och psykolog.

Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av 25 st medarbetare som servar ca 11 000 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu en sjuksköterska för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Du kommer till en vårdcentral med:

  • Fast läkarbemanning
  • Möjlighet till regelbunden fortbildning
  • Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggning


I tjänsten ingår arbete med:

  • Mottagningsarbete
  • Telefonrådgivning
  • Lab 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, engagerad, positiv och intresserad samt har god organisationsförmåga, kan arbeta självständigt och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
80 % tjänstgöring. Vi arbetar dagtid måndag – fredag.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansök senast: 2017-09-10

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com