Förälder, barn och vårdpersonal i mottagningsrum. Förälder, barn och vårdpersonal i mottagningsrum.

Så kan vi hjälpa dig

Vi erbjuder dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande.

 • Jourcentral - via drop-in

  Till Capio Mölndalsjouren kan du komma varje dag, året runt, utan att behöva boka tid.

  Om ditt sjukdomstillstånd kräver utredning, kontinuitet i vård och behandling hänvisar vi dig till din vårdcentral. Detsamma gäller för förlängning av pågående sjukskrivning eller receptförnyelse.

  Psykisk ohälsa samt andra tillstånd som kräver längre utredning och undersökning hänvisar vi till din vårdcentral där du är listad. Detsamma gäller förlängning av pågående sjukskrivning eller receptförnyelse.

  Här kan vi hjälpa dig med allergiska reaktioner halsont, hosta hos barn, öronvärk, mindre sårskador, urinvägsinfektion, feber. Övriga tillstånd som kräver längre utredning hänvisar vi till den vårdcentral där du är listad.
  Vi har öppet vardagar kl 17.00-22.00, helger och röda dagar kl 10.00-16.00
 • Relaterade vårdmottagningar

  Vi har samarbeten med vårdcentraler i vårt upptagningsområde. Du som är listad på en vårdcentral i Mölndal med omnejd hänvisas till oss kvällar och helger när din vårdcentral är stängd. För att komma till oss behöver du dock inte vara listad i närheten.  Mottagningen är öppen för alla med akuta besvär. 

  Om du är osäker på om dina besvär kräver ett besök hos oss är du välkommen att först ringa 1177 sjukvårdsupplysningen, eller oss direkt, för rådgivning och information.

  Är ditt tillstånd livshotande? Ring 112.