Nu finns vi på ny adress!

Måndagen den 5/9 flyttade Capio Vårdcentral Mölndal (och BVC) till nya lokaler på Bergmansgatan 17-23, 1 tr. Varmt välkommen till vår nya adress och tack för visat tålamod med eventuellt flyttstök. Mvh personalen 

Receptionist - timvikariat minst 60% - Capio Vårdcentral Mölndal

Sista ansökningsdag: 2017-10-31   
Publicerades: 2017-09-11

Om oss

Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av ca 25 st. medarbetare som servar ca 9300 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga, och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Beskrivning av tjänst

Som receptionist på Capio Vårdcentral Mölndal har du ett omväxlande arbete där du bl. a möter patienter i vår reception samt är ett uppskattat stöd för dina medarbetare på mottagningen. Vi ser gärna att du är öppen, flexibel, social och trygg.                    

I arbetsuppgifterna ingår bl. a receptionsarbete, enklare vårddokumentation i Journal 3, journalutskrifter, brev, remisser och posthantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och som känner dig bekväm med att vara den första våra patienter möter vid sitt besök hos oss, och du ger dem ett gott bemötande. Du har goda allmänna IT-kunskaper, har en förmåga att arbeta självständigt, samt en god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Det är meriterande om du har vårderfarenhet eller utbildning som t ex undersköterska.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Anställningsform: Timanställning/intermittent.
Omfattning: Deltid
Timvikariat minst 60%
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com