Mamma och barn utomhus. Mamma och barn utomhus.

Välkommen hit till oss!

Vår uppgift är att tillsammans med dig se till att ditt barn får den
hälsovård som behövs för att utvecklas, växa och må bra.

Drop-in till BVC

Om ditt barn är sjukt eller smittat ber vi dig att istället besöka vårdcentralen. Detta för att undvika smittorisk för övriga barn som besöker oss.

Helgfria tisdagar kl 10.00-12.00

Kontakta oss via telefon

Helgfria vardagar kl 8.15-9.00

Välkommen att ringa oss för rådgivning, tidsbokning och återbud.

0303-37 38 00
BVC-sjuksköterska håller barns händer.

Så tar vi hand om ditt barn

Vi arbetar med förebyggande barnhälsovård och följer ditt barns utveckling och hälsa upp till sex års ålder vid era besök på vår barnavårdscentral.

Drop-in till BVC

Vi erbjuder drop-in till våra BVC-sjuksköterskor varje helgfri tisdag kl. 10.00-12.00. Ej akuta åkommor Om ditt barn är sjukt eller smittat ber vi dig att istället besöka vårdcentralen. Detta för att undvika smittorisk för övriga barn som besöker oss.

Barn på BVC.

Ditt barns hälsa i goda händer

Vi arbetar med förebyggande barnhälsovård - att främja barns hälsa, trygghet och utveckling. Vår uppgift är att tillsammans med dig se till att barnet får den hälsovård som behövs för att växa, utvecklas och må bra.

Bebis leker med leksak.

Giftfria leksaker

I vårt väntrum finns bara leksaker som följer Capios riktlinjer för giftfria leksaker. Vill du veta mer om hur du kan undvika skadliga kemikalier i barnens vardag? Klicka dig in på Naturskyddsföreningen hemsida här nedan.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.

Här finner du även:

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård med vårdcentraler, specialistmottagningar, rehab, barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Ystad i söder. Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.

Capio på LinkedIn