händer som hjärta hjärta av händer

Välkommen till företagshälsan

rosa blommor

Bli kund hos oss

Välmående medarbetare och en bra arbetsmiljö är viktiga framgångsfaktorer. Vi hjälper er med arbetsmiljöarbetet så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Bli kund hos oss och få tillgång till hela vårt utbud av tjänster och utbildningar. Varje avtal skräddarsys efter era specifika behov.

stentrappa

Rehabilitering och ohälsa

Den bästa rehabiliteringen är den som startar tidigt. Vi har olika tjänster för att tidigt identifiera ohälsa inom företaget. Vi stödjer er i hela rehabiliteringsprocessen!

vasstrå i solnedgång

Organisatorisk och social arbetsmiljö – tjänster och utbildningar

Vi erbjuder insatser på både individ-, grupp- och organisationsnivå som chefshandledning, teamutveckling och kartläggning av organisatorisk- och social arbetsmiljö. Vi skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och tjänster utifrån era behov. Ni är varmt välkomna att kontakta oss.

björkar

Vaccinera dig hos oss

Oavsett om du är patient på vår vårdcentral eller Företagshälsovården så är du alltid välkommen att boka tid för vaccination. Vi vaccinerar även barn som väger mer än 15 kg.

Poddmottagningen, illustration

Graviditet i coronatider - podd

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Denna gång hör du våra barnmorskor berätta om hur man ska tänka kring att vara gravid under coronapandemin.

Mamma söker digital vård för sitt barn

Få hjälp direkt - i vår app!

I appen hittar du Capios digitala tjänster på ett ställe. Du kan chatta direkt med läkare, sjuksköterska eller psykolog och enkelt hitta din närmsta vårdcentral.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.