händer som hjärta hjärta av händer

Välkommen till företagshälsan

Äldre kvinna i utomhusmiljö.

Har du frågor om coronavaccination?

Vaccinationerna av de bäst behövande har påbörjats. Via länken nedan får du uppdaterad information om coronavaccination och svar på några av de vanligaste frågorna.

Glada seniorer på stranden

Vaccinera dig mot influensan!

På grund av rådande situation erbjuder vi inte drop-in i år. Istället ber vi dig att boka en tid för vaccination. Vi rekommenderar alla i riskgrupp att vaccinera sig. Varmt välkommen!

rosa blommor

Bli kund hos oss

Välmående medarbetare och en bra arbetsmiljö är viktiga framgångsfaktorer. Vi hjälper er med arbetsmiljöarbetet så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Bli kund hos oss och få tillgång till hela vårt utbud av tjänster och utbildningar. Varje avtal skräddarsys efter era specifika behov.

stentrappa

Rehabilitering och ohälsa

Den bästa rehabiliteringen är den som startar tidigt. Vi har olika tjänster för att tidigt identifiera ohälsa inom företaget. Vi stödjer er i hela rehabiliteringsprocessen!

vasstrå i solnedgång

Organisatorisk och social arbetsmiljö – tjänster och utbildningar

Vi erbjuder insatser på både individ-, grupp- och organisationsnivå som chefshandledning, teamutveckling och kartläggning av organisatorisk- och social arbetsmiljö. Vi skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och tjänster utifrån era behov. Ni är varmt välkomna att kontakta oss.

björkar

Vaccinera dig hos oss

Oavsett om du är patient på vår vårdcentral eller Företagshälsovården så är du alltid välkommen att boka tid för vaccination. Vi vaccinerar även barn som väger mer än 15 kg.

Poddmottagningen, illustration

Sjuka frågor, friska svar i podden från Capio

I Capios egen podd Poddmottagningen lär du dig mer om olika hälsofrågor, sjukdomar och diagnoser. Kunniga experter gästar och ger tips, råd och nyttig information samt svarar på lyssnarnas frågor.

Vanliga frågor

Vi på Capio får många frågor från våra patienter. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar.