Vård online
Vård online
ultraljud

Med dig i fokus

Capio vill erbjuda en god och säker vård och vi vill också hela tiden bli bättre. Så här jobbar vi med kvalitet inom vården – för dig.

Allt vi gör utgår från dig som patient: dina medicinska behov och dina individuella förutsättningar. Målet är att du ska få bästa möjliga medicinska resultat och livskvalitet. Och att du ska vara nöjd varje gång du har kontakt med oss. 

För att detta ska fungera arbetar vi enligt något som vi kallar Capiomodellen. Det är en metod för att säkra att vi har rätt byggstenar och organisation. Den hjälper oss också att utvärdera vårt arbete – hur blev resultatet, och vad kan vi göra bättre imorgon? Och om något blivit fel, så hjälper vi dig. Vi finns för dig när du behöver oss. 

Vad tycker våra patienter? 

”Att ni ser mig. Ni berättar vad som händer och hur ni ska hjälpa mig som patient. Att ni finns där hela tiden vid min sida.” 

"Den mest fantastiska vård som finns. Teamet kring patienten är otroligt professionella, vilken empati. Man ser verkligen ”hela människan” och de anhöriga.” 

”Engagemanget! Genuina människor som vill hjälpa andra människor. Man känner sig omhändertagen och tagen på allvar. Har man en fråga får man alltid svar.” 

Kvalitetsrapporter

medarbetare vid datorn