Så får du vård hos oss

Du kan endast söka till oss via remiss från psykiatrin. Vi erbjuder dig ett besök inom 10 dagar efter att vi mottagit din remiss.

För att söka vård hos oss behöver du en specialistremiss och betalningsförbindelse från en psykiatrisk mottagning i ditt hemlandsting.

Vi tar inte emot egenanmälningar, utan remissen måste komma från psykiatrin. Vi erbjuder dig tid för bedömningssamtal och studiebesök på enheten inom 10 dagar, efter att vi mottagit specialistremiss och betalningsförbindelse.

Vi tar emot:
• patienter från hela landet
• ungdomar och vuxna av båda könen
• patienter i alla åldrar
• föräldrar med barn, där förälder eller barn har en ätstörning.

Vi gör sedan en bedömning. Bedömningen genomförs av läkare/psykolog eller erfaren behandlare, där syftet är att få en bild av hur din motivation ser ut och din inställning till vårt koncept.

 

Vid alkohol- eller drogmissbruk - beroendemottagning

Har du ett alkohol- eller drogmissbruk som orsakar försämring och psykiska symtom hänvisas du i första hand till beroendemottagning. Ibland är det nödvändigt att ha parallella vårdgivarkontakter, exempelvis ätstörningsvård och beroendevård.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring att söka behandling hos oss, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Capio Ätstörningscenter 

Telefon: 0340-48 32 00
Måndag-fredag 08.00-16.00

Telefonrådgivning 
0340-48 32 00 
helgfria vardagar 08.00-16.00

Fax: 0340-48 32 01

Adress: Karl Nordströms väg 11, 432 53 Varberg 
Info.CACV@capio.se

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.