2020-03-12, 13:29

Riktlinjer för dig som patient gällande Corona virus:

Det är viktigt att du som patient fortsatt får den hjälp du behöver. Om du har luftvägssymtom så som hosta, andningssvårigheter, feber, eller har varit i riskområden eller träffat smittad person, ska du istället för att komma till mottagningen kontakta oss per telefon så att vi kan boka om ditt besök till ett telefonbesök/videobesök.

Aktuellt om coronaviruset

Neuropsykiatrisk utredning

Under en neuropsykiatrisk utredning tittar vi på hur du fungerar i olika vardagssituationer. Kanske har du svårigheter i vardagen som hindrar dig i ditt liv?

En neuropsykiatrisk utredning kan visa om du har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som exempelvis ADHD/ADD eller autism/Aspergers syndrom.

Även om du misstänker att du har en viss diagnos så undersöker vi även ifall du uppfyller kriterierna för andra diagnoser. Det gör vi för att se om du kanske har symtom som bättre kan förklaras av en annan diagnos.

Syftet med en utredning är att kunna ge rätt hjälp och stöd. Men också för att öka insikten hos dig och dina anhöriga om hur du fungerar, och vad du behöver för att fungera och må bättre.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring vår behandling, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Capio Hjärnhälsan

Telefon vardagar 08.00-12.00, 13.00-15.00, 019-500 16 59

Adress: Fredsgatan 17D, 703 62 Örebro

E-post: hjarnhalsan.orebro@capio.se

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

 

Läs vidare