2020-03-12, 13:29

Riktlinjer för dig som patient gällande Corona virus:

Det är viktigt att du som patient fortsatt får den hjälp du behöver. Om du har luftvägssymtom så som hosta, andningssvårigheter, feber, eller har varit i riskområden eller träffat smittad person, ska du istället för att komma till mottagningen kontakta oss per telefon så att vi kan boka om ditt besök till ett telefonbesök/videobesök.

Aktuellt om coronaviruset

Att må dåligt – vad betyder det för dig?

Betyder det samma sak för alla? Absolut inte, att må dåligt kan se olika ut för olika människor beroende på deras livssituation.

Att må dåligt är för vissa människor när hjärnan går i ett så snabbt tempo att omvärlden inte hinner med, eller att man knappt tar sig ur sängen på grund av att orken helt tagit slut. Eller att man känner sig annorlunda och inte passar in hur mycket man än försöker.

Vill du ha hjälp att må bättre? Verktyg som kan hjälpa dig att förändra just din situation?
Då finns vi här för dig. Vi kan vara ditt stöd under din resa och tillsammans utformar vi din behandling.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar hand om psykisk problematik som ryms inom specialistpsykiatrins uppdrag, som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat.

Vårdcentralen ansvarar för första linjens psykiatri, vilket innebär bedömning och behandling av lättare depressioner och ångesttillstånd samt kriser vid separationer till exempel.

Vet du inte vart du ska vända dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Läs vidare