Capio Psykiatri Östergötland söker sjuksköterskor

Sista ansökningsdag: 2017-02-26   
Publicerades: 2017-01-27

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Psykiatri Östergötland bedriver specialistpsykiatrisk öppenvård i Norrköping och Linköping. 

Våra psykiatriska öppenvårdsmottagningar ligger centralt i Linköping respektive Norrköping. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Vi strävar efter en bredd i behandlingsutbud och arbetar aktivt med bemötandefrågor. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu sjuksköterskor med erfarenhet från vuxenpsykiatri. Om du är färdig specialist är detta en merit. Vår mottagning har båda omkring 25 medarbetare med bred kompetens och erfarenhet inom psykiatri. Våra sjuksköterskor arbetar bland annat med medicinuppföljningar, rådgivning, stödsamtal och bedömningar. Dessutom finns goda möjligheter till subspecialisering utifrån intresse och kompetens. Flera av våra sjuksköterskor har till exempel en grundläggande psykoterapiutbildning och arbetar då delvis med psykoterapi.

Vi ser kontinuerlig kompetensutveckling som en förutsättning för god psykiatri. Exempel på utbildningar som våra sjuksköterskor går är specialistutbildning, grundläggande psykoterapiutbildning samt MBT-utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från vuxenpsykiatri. Om du är färdig specialist är detta en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Som person är du initiativrik, förändringsinriktad och professionel.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid.
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan, vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-02-26

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com