Capio Psykiatri Östergötland söker underläkare 

Sista ansökningsdag: 2017-02-26   
Publicerades: 2017-01-27

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Våra psykiatriska öppenvårdsmottagningar ligger centralt i Linköping respektive Norrköping. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Vi strävar efter en bredd i behandlingsutbudet och arbetar aktivt med bemötandefrågor. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu underläkare med intresse av vuxenpsykiatri. Våra mottagningar har båda omkring 25 medarbetare med bred kompetens och erfarenhet inom psykiatri. På båda mottagningarna har vi två fast anställda specialistläkare. Som underläkare hos oss får du handledning av specialistläkare och möjlighet att möta en stor bredd av patienter.

Kvalifikationer

Läkarexamen eller leg läkare, gärna med erfarenhet från psykiatri.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tjänsterna är på heltid, 40 timmar per vecka. Arbetstiden på våra mottagningar är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid. Förutom arbetet på vår mottagning ingår jourtjänstgöring på regiondriven akutenhet kvällar, nätter och helger.
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2016-03-03. Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-02-26

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com