Capio Psykiatri Norrköping söker underläkare 

Sista ansökningsdag: 2016-03-03   
Publicerades: 2016-02-04

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Psykiatri Östergötland bedriver specialistpsykiatrisk öppenvård i Norrköping och Linköping. 

Beskrivning av tjänst

Du kommer att vara placerad antingen på vår mottagning i Norrköping eller på vår mottagning i Linköping. Ange i ansökan på vilken mottagning du helst vill arbeta. Båda mottagningarna är väletablerade med erfaren personal. I Norrköping arbetar tre fast anställda specialistläkare och i Linköping två. 
Som underläkare är du därmed garanterad god tillgång på handledning. 

Vi erbjuder specialistpsykiatrisk öppenvård på uppdrag av Region Östergötland. Vi bedömer, utreder och behandlar all slags allvarlig psykisk sjukdom med undantag för patienter där huvudproblematiken är missbruk/beroende. Vi ser mångfald som en tillgång och arbetar för närvarande med att bli HBTQ-diplomerade vilket vi räknar med att bli under våren 2016.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga uppgifter för underläkare i psykiatrisk öppenvård. Beroende på tidigare erfarenhet och intresse finns goda
möjligheter att del av tid rikta tjänsten mot specifika patientgrupper. Utöver arbete på våra mottagningar ingår alla våra läkare också i jourlinjen på den psykiatriska akutmottagningen på Universitetssjukhuset i Linköping respektive Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Kvalifikationer

Läkarexamen eller leg läkare, gärna med erfarenhet från psykiatri.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2016-03-03. Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2016-03-03

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com