Läkarsekreterare till vår mottagning i Linköping   

Sista ansökningsdag: 2016-03-03   
Publicerades: 2016-02-04

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Psykiatri Östergötland bedriver specialistpsykiatrisk öppenvård i Norrköping och Linköping

Beskrivning av tjänst

Tjänsten är på heltid med arbetstid dagtid vardagar. Uppgifterna är sedvanliga för läkarsekreterare inom psykiatrisk öppenvård och innehåller utöver dokumentation också annan administration som ansvar för väntelistor, inköp med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/vårdadministratör. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande  

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Heltid, tillsvidare anställning, tillträde efter överenskommelse. 6 månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2016-03-03. Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2016-03-03

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com