Socionomer med erfarenhet av arbete med patienter med neuropsykiatriska tillstånd

Sista ansökningsdag: 2016-02-11   
Publicerades: 2016-01-15

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård,
psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Psykiatri Östergötland bedriver specialistpsykiatrisk öppenvård i Norrköping och Linköping.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri Östergötland växer och söker socionomer med erfarenhet av arbete med patienter med neuropsykiatriska tillstånd med placering på någon av våra öppenvårdsmottagningar i antingen Norrköping eller Linköping.

Du kommer att vara en del i vårt neuropsykiatriska team. Arbetet innebär att delta i bedömning av neuropsykiatriska tillstånd samt att ge stöd och råd till patienter med dessa diagnoser. Utöver detta kommer du att bli
delaktig i uppbyggnad av en habiliterande och behandlande verksamhet för patienter med autismspektrumtillstånd med eller utan komorbiditet. 

Kvalifikationer

Du som söker måste vara socionom med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med målgruppen inom öppenvårdsverksamhet som psykiatrisk öppenvård eller habilitering.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enlig överenskommelse
Tillträde: Enlig överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2016-02-11.

Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2016-02-11

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com