Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2017-01-13   
Publicerades: 2017-01-13

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Psykiatri Östergötland bedriver specialistpsykiatrisk öppenvård i Norrköping och Linköping´.

Beskrivning av tjänst

Vår psykiatriska öppenvårdsmottagning ligger centralt i Norrköping. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Vi strävar efter en bredd i behandlingsutbud och arbetar aktivt med bemötandefrågor. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare med intresse för vuxenpsykiatri. Vår mottagning har 25 medarbetare av vilka 2,5 är sekreterare. Eftersom mottagningen är liten och sekreterargruppen likaså blir arbetsuppgifterna varierande där det är en klar fördel om du redan är, eller vill bli, IT-resurs.

Vår mottagning ligger på Trädgårdsgatan centralt i Norrköping med närhet till Resecentrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-01-13

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com