2020-03-12, 13:29

Riktlinjer för dig som patient gällande Corona virus:

Det är viktigt att du som patient fortsatt får den hjälp du behöver. Om du har luftvägssymtom så som hosta, andningssvårigheter, feber, eller har varit i riskområden eller träffat smittad person, ska du istället för att komma till mottagningen kontakta oss per telefon så att vi kan boka om ditt besök till ett telefonbesök/videobesök.

Aktuellt om coronaviruset

Psykodynamisk Psykoterapi

Psykodynamisk terapi (PDT) utgår från att psykiska symtom uppkommer när du inte har fungerande sätt att hantera dina känslor eller relationer.

Med psykodynamisk psykoterapi utgår man från att psykiska symtom som ångest och depression, uppkommer då du inte har fungerande sätt att hantera dina känslor eller relationer. Vi arbetar därför mycket med att utforska och uttrycka känslor och även uppmärksamma när svåra känslor undvikes.

Dessutom arbetar vi med att förstå och förändra återkommande livsmönster, som leder till svårigheter och/eller psykiska symtom. Behandlingen sker till en början vanligtvis en gång per vecka. Längden på behandlingen avgörs av vilka svårigheter du har. 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Om du har några frågor eller funderingar kring att söka behandling hos oss, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon: Linköping 010-105 90 48 / Norrköping 010-105 90 49.

Boka tid

Är du patient och behöver boka in en ny besökstid ringer du till din mottagning helgfria vardagar 08-16.

Vid avbokning av tid gör så här

Läs mer om hur du får vård hos oss