Sjuksköterska sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2016-06-23   
Publicerades: 2016-05-30

Om oss

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan ett år LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst

Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare. Tjänstgöring 37 tim/vecka, arbetstider vardagar kl 8-17, samt var 3:e helg kl 08:45-12:15 i Landskrona

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri. Har du erfarenhet av LARO-verksamhet är det meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Semestervikariat med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast, men senast 2016-06-23.

Ansök senast: 2016-06-23

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com