Medicinsk sekreterare Helsingborg och Landskrona semestervikariat

Sista ansökningsdag: 2016-04-30   
Publicerades: 2016-04-11

Om oss

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan 2014 LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende - på uppdrag av Region Skånes vårdval. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999 och har 70 års erfarenhet av beroendevård.

Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst

Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare. Du är vår spindel i nätet och har daglig kontakt med många patienter både per telefon och på mottagningarna. Arbetstider vardagar kl 8-17. Tjänstgöring 100% med placering 50% på mottagningen i Helsingborg och 50% i Landskrona. Semestervikariat med ev möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare. Vana av receptionsarbete och patientkontakter är meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast, men senast 2016-04-30

Ansök senast: 2016-04-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com