Medicinsk sekreterare på mottagning i Landskrona och Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2017-02-24   
Publicerades: 2017-01-26

Om oss

Capio Maria är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan 2014 LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende - på uppdrag av Region Skånes vårdval. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999 och har 70 års erfarenhet av beroendevård. Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare. Du är vår spindel i nätet och har daglig kontakt med många patienter både per telefon och på mottagningarna.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik. Tjänstgöring 100% med placering 50% på mottagningen i Helsingborg och 50% i Landskrona. 6 månaders provanställlning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare. Vana av receptionsarbete och patientkontakter är meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du har en servicekänsla, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast.

Ansök senast: 2017-02-24

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com