Leg. Sjuksköterska -LARO

Sista ansökningsdag: 2017-03-31   
Publicerades: 2017-03-07

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Målet med den vård och behandling Capio Maria erbjuder är att uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga genom att minska sjuklighet och dödlighet betingad av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara en del av vårt LARO-team som sjuksköterska på mottagning i Helsingborg?

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri. Har du erfarenhet av LARO-verksamhet är det meriterande. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Du har ett bra bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöring 37 tim/vecka, arbetstider vardagar kl 8-17, samt var 3:e helg kl 08:45-12:15 i Landskrona.
Omfattning: Deltid
Deltid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök senast: 2017-03-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com