Leg Psykolog till LARO-mottagning

Sista ansökningsdag: 2017-03-31   
Publicerades: 2017-02-27

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Målet med den vård och behandling Capio Maria erbjuder är att uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga genom att minska sjuklighet och dödlighet betingad av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.

Vill du vara en del av vårt team som psykolog på vår mottagning i Helsingborg och Landskrona?  

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan år 2014 LARO-verksamhet -  Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende - på uppdrag av Region Skånes vårdval. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999.

Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg psykolog med neurospsykiatrisk utredningskompetens och KBT-erfarenhet. Har du erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är det meriterande. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Du har ett bra bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid vardagar kl 8-17.
Omfattning: Heltid
Tjänstgöring 100% med placering 50% på vardera mottagning, i Landskrona och i Helsingborg.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast!

Ansök senast: 2017-03-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com