Medicinsk sekreterare LARO Landskrona Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2016-11-30   
Publicerades: 2016-11-03

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområde Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Målet med den vård och behandling Capio Maria erbjuder är att uppnå förbättrad psykisk hälsa och social funktionsförmåga genom att minska sjuklighet och dödlighet betingad av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på mottagning i Landskrona och Helsingborg?

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan ca 2 år LARO-verksamhet -  Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende - på uppdrag av Region Skånes vårdval. Capio Maria har bedriver även LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999.

Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.  

VI SÖKER MEDICINSK SEKRETERARE - tilllsvidareanställning

Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, socionom, psykolog och medicinsk sekreterare. Du är vår spindel i nätet och har daglig kontakt med många patienter både per telefon och på mottagningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare. Vana av receptionsarbete och patientkontakter är meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidareanställning. Tjänstgöring 100% med placering 50% på mottagningen i Helsingborg och 50% i Landskrona. Arbetstider vardagar kl 8-17. 6 månaders provanställlning.
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan snarast, men senast 2016-11-03.

Ansök senast: 2016-11-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com