Psykolog vik, LARO Landskrona Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2016-04-26   
Publicerades: 2016-04-07

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. 
Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria Landskrona och Capio Maria Helsingborg bedriver sedan ca 2 år LARO-verksamhet -  Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende - på uppdrag av Region Skånes vårdval. Capio Maria har bedriver även LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999.

Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter i LARO som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, psykologisk testning samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg psykolog med neurospsykiatrisk utredningskompetens och KBT-erfarenhet. Har du erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är det meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2016-04-26. Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2016-04-26

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com