"" ""

Vårt utbud

Alla människor känner ibland ångest, stress, nedstämdhet och oro. Det är naturligt och en del av livet. Ofta hjälper det att prata om hur man mår med någon annan. Ibland räcker det med en närstående men ibland behöver du söka mer professionell hjälp.

Capio Psykiatri Allmänpsykiatrisk Öppenvård Jakobsberg bedriver psykiatrisk vård och behandling för patienter med diagnoser som ryms inom specialistpsykiatrins område. I vårt uppdrag ingår till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Det kan också handla om ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat.

Vårdcentralen ansvarar för första linjens psykiatri, vilket innebär bedömning och vård av psykiatriska tillstånd som till exempel lättare depressioner och ångesttillstånd samt kriser.

Vet du inte vart du ska vända dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Till oss kan du komma via remiss från annan vårdgivare, till exempel från vårdcentralen eller från en annan psykiatrisk mottagning, eller genom att göra en egenanmälan.

  • Behandling

    Vi erbjuder vård och behandling som visat sig vara verkningsfulla. Det betyder att de behandlingsmetoder som vi erbjuder är kunskapsbaserade, utprövade och välanvända.

    Läs mer om behandling här

  • Utredning

    I en utredning tittar man på hur du fungerar i olika vardagssituationer. Kanske har du svårigheter i vardagen som hindrar dig i ditt liv?

    Läs mer om vilka utredningar vi erbjuder

""

Patient hos oss

Till oss kan du komma via remiss från annan vårdgivare, till exempel från vårdcentralen eller från en annan psykiatrisk mottagning. Du är också välkommen att skicka en egenremiss via våra e-tjänster på 1177.

Kontakta oss

Adress

Birgittavägen 4A (Jakobsbergs sjukhus), 177 31 Järfälla

Öppettider

Vardagar 07:30-18:00, lör 12:00-16:00

Telefon

Mottagning 08-580 043 50. Vardagar 08:00-17:00 tidsbokning, information.
Rådgivning vardagar 08:00-22:00