Leg arbetsterapeut till Capio Psykiatri Haninge

Sista ansökningsdag: 2016-07-08   
Publicerades: 2016-06-13

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne. 

Capio Psykiatri Haninge är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som vänder sig till patienter med psykisk problematik som ryms inom specialistpsykiatrins uppdrag, som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat.

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Mottagningen ingår som en av fem mottagningar i Capio Psykiatri Sydöstra Stockholm. I verksamheten finns också en enhet för mobil psykiatri som servar alla fem kommuner, Nacka, Värmdö, Haninge, Tyresö och Nynäshamn.

På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Vi har en stabil personalgrupp och en aktiv läkargrupp som har ett gott samarbete. Som anställd får du goda förmåner.

Beskrivning av tjänst

Funktionsbedömningar, framför allt som ett led i neuropsykiatriska utrednigar, utprovning och förskrivning av kognitiva hjälpmedel. Deltagande i gruppbehandlingar, främst ADHD mm.

Kvalifikationer

Du som söker måste vara legitimerad och vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatrisk vård. Som person är du initiativrik, förändringsinriktad och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Vikariat cirka ett år. Heltid, arbetstiden är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2016-07-08. Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2016-07-08

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com