Leg Psykolog till Öppenvård

Sista ansökningsdag: 2017-03-24   
Publicerades: 2017-02-20

Om oss

Capio Ätstörningscenter AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. 
Vi behandlar alla ätstörningsdiagnoser. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker ledigtimerad psykolog med inriktning KBT, till vår Öppenvård i Sollentuna. Arbetet innebär behandlingsansvar för patienter med ätstörningar. Behandlingen bedrivs framförallt i grupp men sker också individuellt. Du kommer att vara behandlingsansvarig för patienter och bedriva individuella samtal samt samtal i grupp.

Vi arbetar med kognitiv beteendeterapi, regelbunden handledning och utbildning. Behandlingen är manualbaserad utifrån C. G. Fairburns transdiagnostiska modell vid ätstörning, KBT-E. Krav är att du har en önskan om att arbeta med manualbaserat behandlingsarbete.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Som person bör du vara flexibel och van vid såväl teamarbete som att arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog med grundläggande KBT-utbildning och gärna med erfarenhet från gruppbehandling och/eller psykiatriskt arbete.
Meriterade är kunskaper om samt erfarenhet av arbete med ätstörningar samt kunskaper om KBT-E.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer hålls löpande.

Ansök senast: 2017-03-24

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com