Undersköterska till heldygnsavdelning - timanställning

Sista ansökningsdag: 2017-03-17   
Publicerades: 2017-02-08

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende.

Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Beskrivning av tjänst

Avdelningen har 14 vårdplatser och tar emot barn, ungdomar och vuxna från hela Norden, och har erfarenhet av att behandla de allra svårast sjuka, vilket ställer höga krav på medicinsk omvårdnad.

Vi arbetar med kognitiv beteendeterapi med regelbunden handledning och utbildning. Behandlingen är manualbaserad utifrån C. G. Fairburns transdiagnostiska modell vid ätstörning.  Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt postitiv riktning. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. 

Kvalifikationer

Undersköterska, mentalskötare eller behandlingsassistent, gärna med erfarenhet från psykiatari. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Schemalagd tjänstgöring.
Omfattning: Timavlönad
Timanställning
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! 
Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-03-17

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com