Värdinna till heldygnsavdelning - timanställning

Sista ansökningsdag: 2017-06-05   
Publicerades: 2017-05-10

Om oss

Capio Ätstörningscenter AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige.
Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla ätstörningsdiagnoser. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. 

Beskrivning av tjänst

Söker värdinna, semestervikariat, till heldygnsavdelningen, vid Jakobsbergs sjukhus.

Avdelningen har 14 vårdplatser och tar emot barn, ungdomar och vuxna från hela Norden, och har erfarenhet av att behandla de allra svårast sjuka.

Kvalifikationer

Erfarenhet från kök eller likvärdiga arbetsuppgifter. Du är ordningsam och strukturerad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Timanställning
Omfattning: Deltid
Schemalagd tjänstgöring
Lön: Timlön
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan.

Skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och 14001.

Ansök senast: 2017-06-05

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com