Kurator till Dagvårdsverksamhet - Capio Ätstörningscenter, Sollentuna

Sista ansökningsdag: 2017-01-31   
Publicerades: 2017-01-18

Om oss

Capio Ätstörningscenter AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss.  Vi behandlar alla ätstörningsdiagnoser. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling

Beskrivning av tjänst

Arbetet innebär behandlingsansvar för patienter med ätstörningar. Behandlingen bedrivs framförallt i grupp men sker också individuellt. I tjänsten som behandlare ingår det att ha och bedriva individuella samtal samt gruppbehandling.  Vi arbetar med kognitiv beteendeterapi med regelbunden handledning och utbildning. Behandlingen är manualbaserad utifrån C. G. Fairburns transdiagnostiska modell vid ätstörning, -KBT-E.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete för dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet.  Som person bör du vara flexibel och van vid såväl teamarbete som att arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog alternativt socionom med grundläggande psykoterapeut utbildning (steg 1) med KBT-inriktning och gärna med erfarenhet från gruppbehandling och/eller psykiatriskt arbete. Meriterade är kunskaper om samt erfarenhet av arbete med ätstörningar samt kunskaper om KBT-E. Krav är att du har en önskan om att arbeta med manualbaserat behandlingsarbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 2017-01-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com