Vårt mål är att ge dig effektiv vård

Målet med vår behandling är att du som patient ska bli frisk och symtomfri.

Vi använder våra resurser på bästa sätt för att en så effektiv vård som möjligt utifrån dina specifika behov och förutsättningar. För det krävs hög kompetens ac oss, och morderna medicin inom vården, så att vi ställer rätt diagnos och ger rätt behandling.

Vi fökljer upp och mäter vår behandling genom att du som patient får fylla i formulär under behandlingens gång, uteblir önskat resultat eller effekt så ändrar vi vår vårdplan och anpassar behandlingen. Vi ger dig ett helhetskoncept utifrån dina behov. Vi som arbetar på mottagningen har mångårig erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring vår behandling, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Capio Hjärnhälsan

Telefon vardagar 08.00-15.00, 08-518 194 20 

Adress: Kungsgatan 50, 111 35 Stockholm

E-post: hjarnhalsan@capio.se

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

Läs vidare