Vårt mål är att ge dig effektiv vård

Målet med vår behandling är att du som patient ska bli frisk och symtomfri.

Vi använder våra resurser på bästa sätt för en så effektiv vård som möjligt, utifrån dina specifika behov och förutsättningar. Det kräver hög kompetens av oss, och modern medicin inom vården, så att vi ställer rätt diagnos och ger rätt behandling.

Vi följer upp och mäter vår behandling genom att du som patient får fylla i formulär under behandlingens gång. Om önskat resultat eller effekt uteblir så ändrar vi vår vårdplan och anpassar behandlingen. Vi ger dig ett helhetskoncept utifrån dina behov. Vi som arbetar på mottagningen har mångårig erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring vår behandling, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Capio Hjärnhälsan

Telefon 08-518 194 20 

telefontid vardagar 08.00-12.00

Adress: Krukmakargatan 37A, plan 4, 118 51 Stockholm

E-post: hjarnhalsan@capio.se

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.

Läs vidare