Sök vård som privatperson

Som privatperson kan du bekosta vården själv och vi kan hjälpa dig utifrån dina specifika behov.

Du får tid hos oss inom fem dagar. Utifrån dina behov upprättar vi sen tillsammans en vård- och kostandsplan som ligger till grund för din behandling. 

Din vårdplan anpassas utifrån dina förutsättningar och behandlingen utgår från rekommendationer och tidigare erfarenheter, men skräddarsys för att passa just dig.  När målen i din vårdplan är uppnådda avslutas behandlingen.

Avbokning av besök

Om du är förhindrad att komma, vänligen kontakta oss så fort som möjligt, så att vi så snart som möjligt finner en ny tid. Du måste ringa senast 24 timmar före avtalad tid för att undvika att bli fakturerad för besöket.

Uteblivet besök

Vid uteblivet besök faktureras du för besöket.

Tänk på att hela din behandling är noga utformad och viktig för ditt tillfrisknande. Ett uteblivet besök innebär ett avbrott i din behandling och kan påverka ditt behandlingsresultat.

För kostnadsförslag och bokning, kontakta oss!

Vi erbjuder dig en tid inom fem dagar. Har du frågor eller funderingar kring vår behandling, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Telefon vardagar 08.00-12.00, 08-518 194 20 
Adress: Kungsgatan 50, 111 35 Stockholm
E-post: forsakring.hjarnhalsan@capio.se

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka tid, avboka tid eller förnya recept genom e-post. För din säkerhet skall du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär.