Remisstopp från och med 12/12

2018-12-12, 12:55

Från och med dag 181212 tar inte Capio Maria emot remisser. Remisser skickas istället till Prima Maria som tar över verksamheten från och med den 30 december.

För frågor och konsultationer finns vi tillgängliga på telefon 0200-216 215 mellan kl. 8-16. Övrig tid kontakta vår akutmottagning som går att nå dygnet runt.

Grundkursföreläsningar för dig som går i behandling på öppenvården

2018-11-27, 11:45

Grundkursens föreläsningar löper på som vanligt varje torsdag kl 15-17 även under jul- och nyårshelgerna.

Hur mår du?

Betyder det samma sak för alla? Absolut inte, att må dåligt kan se olika ut för olika människor beroende på livssituation.

Att må dåligt är för vissa människor när hjärnan går i ett så snabbt tempo att omvärlden inte hinner med eller att man knappt tar sig ur sängen på grund av att orken helt tagit slut. Eller att man känner sig annorlunda och inte passar in hur mycket man än försöker.

Kanske har du förlorat kontrollen över ditt intag av alkohol, läkemedel eller droger och har svårt att klara dig utan. De positiva känslorna har bytts ut mot abstinens och utmattningskänslor, och substansen har blivit en central del av ditt liv.

Vi ger dig verktygen

Vill du ha hjälp att må bättre och hitta verktyg som kan hjälpa dig att förändra just din situation, så finns vi här för dig. Vi kan vara ditt stöd under din resa och tillsammans utformar vi din behandling.

Vi behandlar och hjälper dig som vill komma tillrätta med ditt missbruk och beroende av alkohol, narkotika och/eller läkemedel.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs vidare