Grundkursföreläsningar för dig som går i behandling på öppenvården

2018-07-24, 13:55

Grundkursens föreläsningar löper på som vanligt varje torsdag kl 15-17 även under jul- och nyårshelgerna.

Capio Maria söker leg sjuksköterska till avdelning

Sista ansökningsdag: 2017-03-05   
Publicerades: 2017-02-08

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområdet Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. 

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta hos oss på Capio Maria och arbeta med ett otroligt spännande område – Beroende!

Nu när två av våra duktiga sjuksköterskor valt att gå vidare till vår öppenvård söker vi två nyfikna och drivna sjuksköterskor till vår verksamhet. Här finns unika möjligheter att få arbeta med beroendevård i kombination med både somatik och psykiatri.

Avdelningen består av 20 akutvårdsplatser där det bedrivs abstinensbehandling för patienter med somatiska och psykiatriska komplikationer till alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende. Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och roligt i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska och som har ett genuint intresse för att arbeta med patienter med missbruk/beroende. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat genom en positiv inställning. Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, flexibilitet och tydlig kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Två tjänster heltid 37.00 h/v, med schemalagd tjänstgöring två helger av fem.
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning. Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan!
Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-03-05

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com