Sjuksköterska Capio Maria Öppenvård

Sista ansökningsdag: 2016-08-15   
Publicerades: 2016-08-02

Om oss

Capio Maria är en del av affärsområdet Capio Psykiatri, som bedriver verksamhet inom allmänpsykiatri, ätstörningsvård och beroendevård. Capio Maria erbjuder vård till personer med alkohol- och/eller drogberoende, även inklusive läkemedelsberoende. Inom Capio Maria arbetar ca 250 anställda. Vi är lokaliserade vid Mariatorget, med närhet till tunnelbana, bussar och pendeltåg.

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård och vi erbjuder idag ett differentierat vårdutbud för såväl akuta som planerade vårdinsatser. Vi driver en akutmottagning med tillhörande tillnyktringsenhet, en slutenvårdsavdelning, ett mobilt team som arbetar med hembesök samt en öppenvård. All vård är frivillig och riktar sig till personer över 18 år. Målsättningen med den vård och behandling vi erbjuder är att minska dödlighet/sjuklighet orsakat av alkohol, narkotika och/eller läkemedel samt att bidra till en förbättrad psykisk hälsa för patienten.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuder dig ett omväxlande, lärorikt, ansvarfyllt och roligt arbete, i en spännande verksamhet. Vi arbetar tillsammans över yrkesgrupperna, med patienten i fokus. Öppenvården riktar sig till patienter med alkohol och/eller narkotikaberoende. Vi använder bl.a. MET, återfallsprevention samt Minnesota som metoder. Vår behandling präglas av ett kognitivt förhållningssätt. Medicindelning förekommer i dispensärsform, men även individuellt då det är möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från beroende- och/eller psykiatrisk vård. Steg 1-utbildning KBT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet att hantera patientgruppen i rekryteringen. I vår dagliga verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap. Vi dokumenterar i journalsystemet Take-Care.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning. Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt, senast 15 augusti 2016. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden.

Ansök senast: 2016-08-15

Arbetsgivarens referensnummer: 436

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com