Remisstopp från och med 12/12

2018-12-12, 12:55

Från och med dag 181212 tar inte Capio Maria emot remisser. Remisser skickas istället till Prima Maria som tar över verksamheten från och med den 30 december.

För frågor och konsultationer finns vi tillgängliga på telefon 0200-216 215 mellan kl. 8-16. Övrig tid kontakta vår akutmottagning som går att nå dygnet runt.

Grundkursföreläsningar för dig som går i behandling på öppenvården

2018-11-27, 11:45

Grundkursens föreläsningar löper på som vanligt varje torsdag kl 15-17 även under jul- och nyårshelgerna.

Medicinsk sekreterare/Receptionist till Nacka Beroendemottagning

Sista ansökningsdag: 2017-04-17   
Publicerades: 2017-03-22

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård.

 

Beskrivning av tjänst

Nacka Beroendemottagning är en integrerad mottagning bemannad med personal från både Nacka Kommun och Capio Maria. I första hand är denna tjänst placerad vid Nacka beroendemottagning. Som medicinsk sekreterare/receptionist så ansvarar du även för att skriva för den lokala mottagningen i Värmdö.

Kvalifikationer

Utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande. Datavana. Du är serviceminded, stresstålig och har god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare tjänst,
Omfattning: Heltid
Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatumet.

Ansök senast: 2017-04-17

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com