Så får du vård hos oss

Du behöver ingen remiss för att komma till oss utan kan ringa direkt för att boka in en tid. Du behöver heller inte bo i kommunen för att söka till oss.

Hos oss kan du som bor i vår kommun gå, men även du som bor i en annan kommun kan söka vård genom det fria vårdvalet. Du behöver ingen remiss för att komma till oss, utan är välkommen att ringa själv för att boka en tid. Vi strävar efter att du ska kunna komma till oss för ett första besök inom 30 dagar.

Innan ditt besök

Innan ditt besök har du säkert frågor som du önskar svar på. Det är bra om du också funderar igenom vad dina problem handlar om, när de började och om de förändrats över tid, så att du kan ge oss en så tydlig bild som möjligt när du kommer. Vill du ha med dig en vän eller en anhörig på första mötet så går det bra.

Inför din behandling gör vi tillsammans upp en vårdplan hur den fortsatta behandlingen ska se ut.

Bra att tänka på

Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år och hjälper dig som vill komma tillrätta med din alkoholkonsumtion.

Har du ett alkoholberoende eller drogproblematik är du välkommen till någon av Capio Marias beroendemottagningar.

Är du beroende av opioider, till exempel heroin, opium, tramadol, och vill få hjälp med behandling av vårt LARO-team? Kontakta LARO-teamet direkt

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring att söka behandling hos oss, eller undrar över något annat, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Capio Maria Sicklamottagningen

Telefon vardagar 08:00-16:00: 08-684 00 350
Adress: Planiavägen 15, 2 tr, 131 54 Nacka

E-post: sicklamottagningen@capio.se