Antabusmottagningen avd 1

2018-09-28, 13:37

Slutenvårdens öppenvård (Antabus) flyttar tillbaka ner till Maria Prästgårdsgata 34 A-B måndagen den 8/10. Öppettider är måndag till fredag kl 8.00-15.30. Välkomna!


Vård hos oss

Att våga komma till oss för att få hjälp är modigt. Det är första steget mot ett annat liv och vi vet hur svår och känslig situationen kan vara.

Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Sicklamottagningen vänder sig till dig som vill ändra dina alkoholvanor. Kanske upplever du att alkoholen börjar ta för stor plats i din vardag, och att dina alkoholvanor påverkar din hälsa och din livssituation negativt. Hit är du välkommen att söka behandling om du har en önskan att minska ditt drickande.

Sicklamottagningen vänder sig också till dig som är anhörig till en person med alkohol/drogproblematik, om du är medberoende eller om du har ett behov av anhörigbehandling. Vi erbjuder också behandling till dig som missbrukar destruktiva relationer.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, utan du ringer själv och bokar in en tid hos oss. Du är välkommen oavsett vilken kommun du bor i.

Läs vidare