Leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2017-04-28   
Publicerades: 2017-04-03

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks-/beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vi erbjuderdig ett omväxlande, lärorikt, ansvarfyllt och roligt arbete, i en spännande verksamhet. Vi arbetar tillsammans över yrkesgrupperna, med patienten i fokus. Öppenvården riktar sig till patienter med alkohol och/eller narkotikaberoende. Vi använder bl.a. MET, återfallsprevention samt Minnesota som metoder. Vår behandling präglas av ett kognitivt förhållningssätt. Medicindelning förekommer i dispensärsform, men även individuellt då det är möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från beroende- och/eller psykiatrisk vård. Steg 1-utbildning KBT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I vår dagliga verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap. Vi dokumenterar i journalsystemet Take-Care.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Heltid. Vi använder oss av provanställningar om 6 månader.
Lön: Individuell lönesättning. Fast månads- vecko- eller timlön.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden.

Ansök senast: 2017-04-28

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com