Timanställda Skötare - Akuten/Intaget

Sista ansökningsdag: 2017-05-17   
Publicerades: 2017-04-10

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks- och beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård och erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Södermalm i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Timanställda skötare till vår Akutmottagningen, intagningsavdelningen och avdelning 1. Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och roligt i en verksamhet med öppen och trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Arbetet är omväxlande med tjänstgöring på de olika enheterna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat abstinensbedömning, somatisk och psykiatrisk omvårdnad och observation, stödjande och motiverande samtal, provtagning och dokumentation i Take Care.

AKUTEN/INTAGET– Akutmottagningen är öppen dygnet runt och tar emot akut sökande över 18 år med missbruk/beroendeproblem. Till akutmottagningen hör en intagningsavdelning med 14 observationsplatser. Information lämnas av Maria Immala, enhetschef tel 08-684 00 412.

AVDELNING 1– Avdelningen består av 20 akutvårdsplatser där bedrivs abstinensbehandling för patienter med somatiska och psykiatriska komplikationer till alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare med godkänt betyg från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
11 dagar - 3 månader.
Omfattning: Timavlönad
Lön: Timlön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan!
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan vikariaten komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Ansök senast: 2017-05-17

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com