Skötare till körkortsmottagning

Sista ansökningsdag: 2017-05-19   
Publicerades: 2017-04-21

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks- och beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård och erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Södermalm i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

 

Beskrivning av tjänst

Capio Maria söker skötare, vi söker ytterligare medarbetare till vår Körkortsmottgning.

På Körkortsmottagnigen tar vi emot körkortsinnehavare som p g a droger eller alkohol mist sitt körkort. Vi utför drogtester via blod och urin. Även lämplighetsintyg kan vara aktuellt. Transportstyrelsen bedömer hur länge drogfrihet skall påvisas.

Transportstyrelesn kräver att flera kategorier av körkortsinnehavare/körkortssökande skall uppvisa drogfrihet med avseende på narkotika resektive alkoholnykterhet. Körkortsinnehavare som:

- Av läkare blivit anmäld på grund av sitt missbruk/beroende av alkohol eller narkotika.
-Dömts för rattonykterhet respektive rattfylleri och därefter vill fortsätta inneha körtkort respektive söker nytt körkortstillstånd
-Körkortsinnehavare och sökande av körkortstillstånd som dömts för narkotikabrott eller andra brott såsom våldsbrott i samband med drogpåverkan.

Vi erbjuder ett arbete som är lärorikt och roligt i en verksamhet med öppen och trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare med godkänt betyg från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet av provtagning.

Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan!
Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och kalla till intervju löpande.

Ansök senast: 2017-05-19

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com