Leg sjuksköterskor till Akuten/Intaget och Avdelning

Sista ansökningsdag: 2017-06-30   
Publicerades: 2017-05-04

Om oss

Capio Maria erbjuder missbruks- och beroendevård relaterad till alkohol, narkotika eller läkemedel. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård och erbjuder ett differentierat vårdutbud för akuta, oplanerade och planerade insatser i öppen- och slutenvård. På Capio Maria arbetar ca 250 anställda och vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Södermalm i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss på Capio Maria?

Vi söker engagerade och lösningsfokuserade sjuksköterskor till vår akutmottagning, intagningsavdelning samt avdelning 1. Vi kan erbjuda ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt. Arbetet ärt omväxlande i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat abstinensbedömning och – behandling, somatisk och psykiatrisk omvårdnad och observation samt stödjande och motiverande samtal.

AKUTEN/INTAGET– Akutmottagningen är öppen dygnet runt och tar emot akut sökande över 18 år med missbruk/beroendeproblem. Till akutmottagningen hör en intagningsavdelning med 14 observationsplatser. Arbetet är omväxlande med tjänstgöring både på akuten och intaget.
Information lämnas av Maria Immala, enhetschef telefon 08-684 00 412.

AVDELNING 1– Avdelningen består av 20 akutvårdsplatser där bedrivs abstinensbehandling för patienter med somatiska och psykiatriska komplikationer till alkohol-, narkotika- och läkemedelsberoende.
Information lämnas av Maria Andersson, enhetschef tel 08-684 00 309.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har ett intresse för beroendevård. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid/Deltid
Heltid/deltid, schemalagd tjänstgöring
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsterna komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan snarast!

Ansök senast: 2017-06-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com