Leg sjuksköterska natt Capio Maria Akuten

Sista ansökningsdag: 2016-05-31   
Publicerades: 2016-04-11

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder.  På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning.Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder i Stockholm, nära tunnelbana och pendeltåg.

Jobba hos oss på Capio Maria och få upp ögonen för ett otroligt spännande område - Beroende - som innefattar både psykiatri och somatik. Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt, roligt och omväxlande i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Beskrivning av tjänst

Leg sjuksköterska natt Akuten/Intagningsavdelningen

Akutmottagningen är öppen dygnet runt och tar emot akut sökande över 18 år med missbruk/beroendeproblem. Till akutmottagningen hör en intagningsavdelning med 14 observationsplatser. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com