Sjuksköterska till Capio Maria - Mobila teamet 

Sista ansökningsdag: 2016-05-27   
Publicerades: 2016-04-20

Om oss

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi utmanar gamla traditioner och förlegade behandlingsmetoder och ersätter dem med evidensbaserad vård och behandling. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning. Vi finns nära Mariatorget i hjärtat av Söder, nära tunnelbana och pendeltåg. 

Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Beskrivning av tjänst

Mobila teamet vänder sig till patienter, som har missbruks- eller beroendeproblematik, är över 18 år, som har och som behöver vårdinsatser i hemmet som stöd för sin nykterhet/drogfrihet. Stor vikt läggs på motivera till nykterhet och drogfrihet på patientens egna villkor, i nära samarbete med vårdgrannar. Teamet består av skötare och sjuksköterskor och vid behov konsulteras läkare vid Capio Marias akutmottagning. Mobila teamet samverkar bl a med socialtjänst och polis för akuta insatser och bedömningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kurser och utbildningar i MI, Återfallsprevention, MET eller Case manager är meriterande. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter så det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Schemalagd arbetstid 37 tim/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så därför kan tjänsten komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdatum. Välkommen din ansökan snarast, men senast 2016-05-15.

Ansök senast: 2016-05-27

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com