Vik skötare eller vikarierande sjuksköterska Öppenvård Capio Maria

Sista ansökningsdag: 2016-05-29   
Publicerades: 2016-05-09

Om oss

Capio Psykiatri AB är en del av Capio AB, som bedriver hälso- och sjukvård i fyra europeiska länder. Capio AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och beroendevård i hela Sverige. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi behandlar alla psykiatriska diagnoser, även beroende. Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Våra verksamheter finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne.

Capio Maria har mer än 60 års erfarenhet av att bedriva beroendevård. Vi är med och utvecklar nya metoder och uppdaterar dessa så att vi ständigt befinner oss i aktuell forsknings absoluta framkant. På Capio Maria har medarbetarna specialistkompetens enligt fastställda kvalitets- och kompetensmål. Vi erbjuder säkerställd hög kvalitet med regelbunden och noggrann uppföljning.

Beskrivning av tjänst

Capio Maria söker vikarierande skötare till Öppenvårdsmottagning. 

Du kommer att arbeta i team på en öppenvårdsmottagning som framför allt tar emot patienter med alkohol- och drogproblematik. Vi arbetar med individuella samtal enligt MET samt återfallspreventiva samtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har skötarutbildning/omvårdnadsutbildning med steg 1 eller liknande eller är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom öppenvård och beroendevård/psykiatri. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan, dock senast 2016-05-29. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatumet.

Ansök senast: 2016-05-29

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com